دستور پخت شیرینی نوروزی سه آرد


عضو شوید



:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وب سایت من خوش امدید






نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار مطالب

:: کل مطالب : 314
:: کل نظرات : 1

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 434
:: باردید دیروز : 140
:: بازدید هفته : 796
:: بازدید ماه : 3193
:: بازدید سال : 45550
:: بازدید کلی : 247129

RSS

Powered By
loxblog.Com

دختر خیـــــآل پردآز

دستور پخت شیرینی نوروزی سه آرد
جمعه 13 اسفند 1395 ساعت 20:35 | بازدید : 747 | نوشته ‌شده به دست امین پارسیان | ( نظرات )

دستور پخت شیرینی نوروزی سه آرد - ایران ناز

  • دستور پخت شیرینی نوروزی سه آرد - ایران ناز

    ایام عید نوروز نزدیک است و بهتر است از همکنون شروع به پخت شیرینی های نوروزی کنید . با نحوه درست کردن شیرینی سه آرد را در ادامه این مطلب از ایران ناز میتوانید آشنا شوید.

    مواد لازم برای شیرینی سه آرد :

    آرد سفید ۳۰۰ گرم

    آرد نخودچی ۱۰۰ گرم

    آرد برنج ۱۰۰ گرم

    روغن ۲۵۰ گرم

    هل ۱ قاشق چایخوری

    پودر شکر ۲۵۰ گرم

    طرز تهیه شیرینی سه آرد:

    روغن و پودر شکر را با هم خوب می زنیم تا سبک شود بعد هل را اضافه می کنیم هر سه آرد را با هم مخلوط و الک کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم و ورز می دهیم آنقدر ورز می دهیم. تا وقتی که از خمیر گلوله ای در دست گرد کنیم در دست باز نشود

    از خمیر به اندازه یک فندق (کمی بزرگتر) برمی داریم و در دست گرد می کنیم و در سینی فر می چینیم و با اشکال مختلف روی آن شکل می اندازیم سینی فر را در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط قرار می دهیم شیرینی ریختم بعد از پخت باید حدود ۲ تا ۳ ساعت در سینی بمانند تا کاملا خنک شده و خرد نشود.




|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: